Press "Enter" to skip to content

Myöhässä perille saapuvat raajat yhä portaaliyhtiöiden riesana – Yli 90 % ulokkeista pääsee kuitenkin turvallisesti perille

Paralleelien väliseen matkailuun keskittyvä Finnport -portaaliyhtiön tuoreiden tilastojen mukaan 90 % raajoista ja muista ulokkeista siirtyy turvallisesti paralleelista toiseen. Silloin tällöin raajojen katoamisia ja myöhästymisiä kuitenkin tapahtuu, mikä voi kiireiselle portaalimatkailijalle olla ikävä takaisku. 

Tapakouluttaja Paavo Sahko kertoo kadottaneensa oikean kätensä Anuralian amfibimaailmaan suuntautuneella koulutusmatkalla.

– Kyllähän se matka meni lähes täysin pilalle. Edullisempaa, tai ainakin kivuttomampaa, olisi ollut ostaa lihamylly ja työntää käsi sinne.

Sahko sai raajansa takaisin kuuden päivän odottelun jälkeen.

– Ymmärtäähän sen, että kun ihminen pilkotaan palasiksi ja lähetetään antimateriahiukkaspaketteina todellisuudesta toiseen, osat voivat joskus eksyä vääriin paralleeleihin. Oli se viikko vertavuotavan tyngän kanssa kuitenkin aika tukalaa. Varsinkin kun vetämäni työpajat keskittyivät kättelyyn, vilkuttamiseen ja oikeaoppiseen aplodeeraukseen.  

Löytynyt käsi liitettiin paikalleen Finnportin omassa kirurgisessa yksikössä Anuraliassa. Leikkaus sujui hyvin, mutta muutaman päivän jälkeen Sahko alkoi epäillä, ettei kaikki ollutkaan kunnossa.

– Poikkeava ihonväri oli tietenkin ensimmäinen merkki, mutta oletin sen johtuvan vain irtokäteen kehittyneestä kuoliosta. Tarkemmin kättä tarkastellessani huomasin, että siinä olikin vain neljä sormea. Eikä se ollut varsinaisesti käsi ollenkaan, vaan räpylä!

Sahkolle oli toimitettu erehdyksissä Anuraliaan matkalla olleen amfibi-olennon eturaaja.  Räpylään tottuminen on tuottanut vaikeuksia.

– En tiedä onko minusta enää työhöni, ellen saa omaa kättäni takasin. Aplodini kuulostavat nykyään oudolta läpsytykseltä.

Finnportin edustaja kommentoi Sahkon reklamaatiota toteamalla, ettei heille ole esitetty todisteita, etteikö Sahkolla olisi ullut amfibiraaja jo ennen matkaa. Edustaja kuitenkin muistuttaa, että Finnport huutokauppaa kerran vuodessa raajoja ja muita ruumiinjäseniä, jotka eivät ole löytäneet omistajiaan. Ehkä Sahko löytää huutokaupasta itselleen mieluisan käden. 

Finnportin huutokaupat ovat olleet hyvin suosittuja. Varsinkin kookkaihkoilla peniksillä on ollut kysyntää. 

Kommentoi

Kommentoitavaa?