Press "Enter" to skip to content

Toimittajaksi?

Kiinnostaako spekulatiivisen (tai vähemmän spekulatiivisen) satiirin kirjoittaminen?

Moniversumin Sanomat ottaa ilolla vastaan uusia hauskoja artikkeleita! Lähetä juttusi lyhyen saatteen kera osoitteeseen toimitus2@moniversumi.fi (huom. osoite on väliaikainen), niin olemme yhteydessä, jos juttusi tuntuu sopivan sivustomme linjaan. Keskustelemme mahdollisista muutoksista ja ehostuksista kanssasi.

Huomaa, että lähettämällä tekstisi sitoudut luovuttamaan tekstin julkaisuoikeudet rajattomaksi ajaksi moniversumi.fi -sivustolle. Muista mahdollisista julkaisukanavista sovimme erikseen. Julkaisuoikeudessa ei ole kyse yksinoikeudesta, joten voit halutessasi julkaista alkuperäistekstisi myös muualla.

Lähettämällä tekstin vakuutat, että omistat kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja siirrettävät julkaisukoikeudet tekstiin ja mahdollisiin kuviin. Jos olet epävarma tekijänoikeusasiasta, ole meihin yhteydessä.

Emme maksa julkaistuista teksteistä minkäänlaista palkkiota.

Hoidamme tarvittaessa jutun kuvituksen. Muista kuitenkin liittää tekstiin maininta, millä nimellä haluat tulla merkityksi jutun kirjoittajaksi. Mainitse myös, jos sinulla on ajatus mihin paralleeliin haluat juttusi sijoittaa.

Juttusi ei tarvitse välttämättä sisältää yliluonnollisia, scifistisiä tai spekulatiivisia elementtejä, mutta se on toivottavaa. Suositeltavaa on myös, että jutussasi olisi jonkinlainen satiirinen terä, joka suuntautuu nykymaailmanmenoon. Juttusi tulee olla hauska.

Nyt siis satiirihousut jalkaan, hassu peruukki päähän ja näppis sauhuamaan!